Физичко васпитање – Час теоријског образовања

Драги ученици, данас се завршава прво полугодиште, па самим тим и настава из физичког васпитања. Свима су оцене закључене, оне су углавном највише. Већина оцена је заслужено, некима сам прогледао кроз прсте јер је ситуација била специфична и настава отежана, а доста тога није могло да се ради. Однос према раду је био коректан и на високом нивоу, а сви се надамо да ће се током другог полугодишта ситуација стабилизовати и вратити донекле у нормали, па да ћемо моћи много више и озбиљније да радимо, а ви да одржите и још побољшате ваш однос према раду.

Ја сам претходних недеља качио примере вежби, то јест тренинга које можете практиковати у слободно време погледајте обавезно), и апелујем на вас да будете физички активни неколико пута седмично, примењујућу наведене примере или неке друге активности. Ако имате било какво питање, или недоумицу, слободно ме контактирајте и у току распуста, биће ми задовољство да помогнем.

Будите паметни, одговорни, чувајте се, и свакако примењујте адекватну и квалитетну исхрану, будите физички активни и одмарајте се, а ѕа сваку врсту помоћи ми је јавите.

Велики поздрав.