Архиве категорија: – друго два

ВАЖНО!

ВАЖНО! ОД ПОНЕДЕЉКА 18.01.2021. ПРЕСТАЈЕ СА РАДОМ ОВА ПЛАТФОРМА ЗА УЧЕЊЕ. ОНЛАЈН ЧАСОВИ ЋЕ СЕ ОД САДА РЕАЛИЗОВАТИ ПРЕКО ГУГЛ УЧИОНИЦЕ. ЗА ВИШЕ ИНФОРМАЦИЈА КОНТАКТИРАЈТЕ ВАШЕ РАЗРЕДНЕ СТАРЕШИНЕ.

Разредни II 2, II 3 14.01.2021. Обавештење о преласку на Google учионицу

Поштовани ученици, Имам неколико обавештења за вас : У школу ће се дефинитивно кренути у понедељак, 18.01.2021. У школу ће се ићи по оном принципу како је било у септембру, октобру и новембру (једне недеље у школи, друге недеље on – line). Прве недеље (18 – 22.01.2021.) у школу ће ићи конобари (II 2), док… Прочитај целу лекцију »

Разредни II 2, II 3 11.01.2021. Обавештење о поласку у школу у другом полугодишту

Поштовани ученици, Имам неколико обавештења за вас : У школу ће се дефинитивно кренути у понедељак, 18.01.2021. Само се још увек не зна да ли ће се ићи on – line, или ће бити онако како је било у септембру, октобру и новембру (једне недеље у школи, друге недеље on – line). То зависи од… Прочитај целу лекцију »

Руски језик II 1, II 2 17.12.2020. Стручни текстови

Поштовани ученици, Настављамо са учењем на даљину ове школске године. Као што знате, ово је последњи час у првом полугодишту. Читаво полугодиште до сада је било, сложићете се, јако чудно. Надам се да ћемо у другом полугодишту моћи редовно да идемо у школу. Зато вам данас нећу поставити неку нову лекцију, само ћу вам поставити… Прочитај целу лекцију »

Руски језик II 1, II 2 17.12.2020. Обавештење о оценама које ће бити закључене из руског језика

Поштовани ученици, Имам једно обавештење за вас : Пошто се нико није јавио да жели да поправи оцену из руског, нити је ико имао икакву примедбу на своју оцену, сада ћу вам још једном поставити оцене, које ће бити закључене из руског на полугодишту : II 1 Благотић Никола – да се закључи оцена 4… Прочитај целу лекцију »

Српски 17.12.2020.

Поштовани ученици, На прошлом часу упознали смо песништво Ђуре Јакшића. Да погледамо које су неке особености Јакшићеве поезије: Рекли смо да је песма На Липару лирски двопев: у коме се смењују елегични и     дитирамбски стихови. лирски субјект исповедно говори  птицама о усамљености и тазочараности светом у коме живи. Подсетимо се да се наизменично смењују секстина … Прочитај целу лекцију »

Екологија II2,3; Закључивање оцена

Драги ђаци, данас у школи одговарају они који нису имали довољно елемената за закључивање оцена, и они који су хтели да поправе оцену. Поздрав, Данијела

Građansko vaspitanje- Prava i pravila u učionici

Ovu temu ćemo prilagoditi uslovima online nastave. Najpre da rešimo jezičke nedoumice jer sam i sama bila zapitana. Ovo sam pročitala na sajtu Zelene učionice pa hoću da podelim sa vama. Oнлајн или online или он-лајн? Бити, радити или бити доступан на интернету значи бити online или онлајн. У једном од градских аутобуса шепури се… Прочитај целу лекцију »

Математика

Данашњи час је предвиђен за исправку другог писменог задатак,пошто писмени нисмо радили,сад ћу вам послати лекцију из области степена и корена,да се подсетите и још мало научите.