Архиве категорија: ТУРИСТИЧКО ХОТЕЛИЈЕРСКИ ТЕХ.

Руски језик II 4 28.10.2020. Писмени задатак

Поштовани ученици, Ако се сећате, данас смо у школи радили писмени задатак. За писмени сте радили превод текста „Государственное устройство Российской Федерации“ („Државно уређење Руске Федерације“ – стр. 34 у вашим књигама) са руског на српски језик. Добили сте одштампане реченице из текста и имали сте задатак да те реченице преведете на српски језик. И… Прочитај целу лекцију »

Агенцијско и хотелијерско пословање 1-4Практична блок настава 3.тема:Понашање запослених у различитим пословним ситуацијама

Наставна јединица: Понашање запослених у различитим пословним ситуацијама Данашња тема блок наставе  се односи на понашање запослених у различитим пословним ситуацијама.Погледајте први део презентације на ртс планети моја школа: https://mojaskola.rtsplaneta.rs/show/1723558/723/ss2-agencijsko-i-xotelijersko-poslovanje-2-2-cas-ponasanje-zaposlenix-u-razlicitim-poslovnim-situacijama-pos-bonton. Ево и кратког подсетника за правила понашања у различитим пословним ситуацијама( овај део имате у скриптама ) Основна правила која доприносе успешном успостављању контакта са… Прочитај целу лекцију »

Енглески језик 17. час – II4 – Working life (workbook exercises)

Dragi učenici, ovaj čas ćemo iskoristiti da uvežbamo reči i izraze koji se odnose na različite zanimanja i opise poslova. Zadaci se nalaze u radnoj svesci na stranama 68-69 koje možete preuzeti ovde Focus 2 Unit 6 Working life WB 68-69. zadatak – dopunite slova koja nedostaju za zanimanja na slikama. zadatak – dopunite rečenice… Прочитај целу лекцију »

Агенцијско и хотелијерско пословање (вежбе) – II4 друга група

Дрaги учeници, Наставне јединице које смо учили у понедељак 26.10. су: Правила телефонске комуникације са гостима/туристима; Телефонски бонтон Достављам вам презентацију: 26.10. Правила телефонске комуникације са гостиматуристима; Телефонски бонтон Уколико имате било каква питања слободно питајте. Мој e-mail је: dalmariczlatibor@gmail.com Поздрав, Давид Марић.

Физичко васпитање – Спринтерска трчања; Техника извођења, рад екстремитета и положај тела (правила и суђење)

Поштовани ученици, Овим путем вам преносим име наставне јединице коју обрађујемо на редовној настави. Уколико имате услова за безбедно вежбање (полигони, природа) требало би да обратите пажњу на елементе технике; рад руку и ногу (лактови уз тело, надколеница се подиже до хоризонтале, а стопала се постављају паралелно на подлогу, положај тела је раван, да не… Прочитај целу лекцију »

Верска настава – Из молитвеног богословља Цркве

Драги ђаци, у прилогу Вам шаљем једну интернет адресу на којој ћете моћи на погледате презентацију на тему: „Из молитвеног богословља Цркве“ https://drive.google.com/file/d/1TEnR4NUv3Pcq4easy83nTT4qIM8OmYbX/view  

Верска настава – Библијска повест о прародитељском греху

Драги ђаци, у прилогу Вам шаљем једну интернет адресу на којој ћете моћи на погледате видео презентацију на тему: „Библијска повест о прародитељском греху“.

Агенциjско и хотелијерско пословање 1-4 Блок Настава Женска пословна дотераност

Поштовани ученици , блок настава из предмета Агенцијско и хотелијерско пословање се, како вам је најављено реализује у кабинету Школе од 26-30.10.2020. по следећем распореду: 1. група долази 26-28.10.2020. г а 2.група од 29-30.10.2020. г. Сви ученици без обзира да ли долазе у школу или прате он лине наставу морају имати у својим свескама/Дневницима практичне… Прочитај целу лекцију »

Агенцијско и хотелијерско пословање I-4 Пословна дотераност

Наставна јединица : ЖЕНСКА И МУШКА ПОСЛОВНА ДОТЕРАНОСТ Одећа и изглед „Одело чини човека“ Одувек је познато да начин на који се облачите, без обзира да ли сте мушкарац или жена има огроман утицај на Ваше сампоуздање и на то како се људи односе према вама. Када мушарац или жена изгледају добро, то увећава пословне… Прочитај целу лекцију »