Архиве категорија: – прво четири

Агенцијско и хотелијерско пословање 1-4Практична блок настава 3.тема:Понашање запослених у различитим пословним ситуацијама

Наставна јединица: Понашање запослених у различитим пословним ситуацијама Данашња тема блок наставе  се односи на понашање запослених у различитим пословним ситуацијама.Погледајте први део презентације на ртс планети моја школа: https://mojaskola.rtsplaneta.rs/show/1723558/723/ss2-agencijsko-i-xotelijersko-poslovanje-2-2-cas-ponasanje-zaposlenix-u-razlicitim-poslovnim-situacijama-pos-bonton. Ево и кратког подсетника за правила понашања у различитим пословним ситуацијама( овај део имате у скриптама ) Основна правила која доприносе успешном успостављању контакта са… Прочитај целу лекцију »

Физичко васпитање – Спринтерска трчања; Техника извођења, рад екстремитета и положај тела (правила и суђење)

Поштовани ученици, Овим путем вам преносим име наставне јединице коју обрађујемо на редовној настави. Уколико имате услова за безбедно вежбање (полигони, природа) требало би да обратите пажњу на елементе технике; рад руку и ногу (лактови уз тело, надколеница се подиже до хоризонтале, а стопала се постављају паралелно на подлогу, положај тела је раван, да не… Прочитај целу лекцију »

Верска настава – Из молитвеног богословља Цркве

Драги ђаци, у прилогу Вам шаљем једну интернет адресу на којој ћете моћи на погледате презентацију на тему: „Из молитвеног богословља Цркве“ https://drive.google.com/file/d/1TEnR4NUv3Pcq4easy83nTT4qIM8OmYbX/view  

Агенциjско и хотелијерско пословање 1-4 Блок Настава Женска пословна дотераност

Поштовани ученици , блок настава из предмета Агенцијско и хотелијерско пословање се, како вам је најављено реализује у кабинету Школе од 26-30.10.2020. по следећем распореду: 1. група долази 26-28.10.2020. г а 2.група од 29-30.10.2020. г. Сви ученици без обзира да ли долазе у школу или прате он лине наставу морају имати у својим свескама/Дневницима практичне… Прочитај целу лекцију »

Агенцијско и хотелијерско пословање I-4 Пословна дотераност

Наставна јединица : ЖЕНСКА И МУШКА ПОСЛОВНА ДОТЕРАНОСТ Одећа и изглед „Одело чини човека“ Одувек је познато да начин на који се облачите, без обзира да ли сте мушкарац или жена има огроман утицај на Ваше сампоуздање и на то како се људи односе према вама. Када мушарац или жена изгледају добро, то увећава пословне… Прочитај целу лекцију »

Математика

После практичне наставе група која долази у школу ради први писмени задатак.Прва два задатка су из разломака,као што смо радили на контролном.Трећи задатак је из директне пропорције.Четврти је из обрнуте пропорције.Пети је рачун поделе и рачун мешања.Купите обавезно вежбанке.

Верска настава – Бог Откривења – Света Тројица

  Драги ђаци, у прилогу Вам шаљем једну интернет адресу на којој ћете моћи на погледате видео запис на тему: „Бог Откривења – Света Тројица“.

Građansko vaspitanje, Samopouzdano reagovanje

Materijal za rad: SITUACIJA 1 Odgovarao si i važno ti je da znaš šta si dobio, a nastavnik neće da ti saopšti ocenu. a) napadačka reakcija: b) povlačeća reakcija: v) samopouzdana reakcija: KLJUČ ZA ODGOVORE ZA SITUACIJE SITUACIJA 1 Samopouzdano: Znam da Vi nerado govorite ocene, ali meni je veoma važno da znam da li… Прочитај целу лекцију »