Архиве категорија: ФИНАНСИЈСКИ АДМИНИСТРАТОР

Građansko vaspitanje, Zašto bi trebalo da poznajemo Zakon o pristupu informacijama

Закон о слободном приступу информацијама донет је из неколико важних разлога. Савремена демократска друштва почивају на идеји да је информација „кисеоник“ за демократију и да јавност има оправдани интерес да зна о државним пословима. Грађанин може делотворно да контролише рад државних органа и да одговорно учествује у вршењу јавних послова и у процесу доношења одлука… Прочитај целу лекцију »

Рачунарство и информатика

Поштовани ученици ! Овде вам постављам комплетну област Основе рачунарске технике и још неке области. Постављам да буде видљиво свим одељењима и мислим да свима заинтересованим може користити. Ученици првих разреда су обавезни да науче првих шеснаест страна (до наслова „Принцип рада рачунара“). Ученици другог разреда да науче Рачунарска графика, Звук на рачунару и Видео… Прочитај целу лекцију »

ФИНАНСИЈСКО ПОСЛОВАЊЕ-ПРИПРЕМА ЗА МАТУРУ

Драги ученици, Проследила сам вам тестове и питања која ће вероватно бити на тесту знања 09.06.2020. као део из финансијског пословања. Одговори које сам вам проследила на питања су тачни- може доћи само до промене у редоследу одговора , препоручујем вам да не учите напамет .Постоји вероватноћа да се понуђени одговори искомбинују на другачији начин.Све… Прочитај целу лекцију »

МАТУРАНТИ ФИНАНСИЈСКИ АДМИНИСТРАТОРИ 4-1 ОБАВЕШТЕЊЕ

ПОГЛЕДАЈТЕ ОВДЕ РАСПОРЕД ПРИПРЕМНЕ НАСТАВЕ  ЗА ВАШЕ ОДЕЉЕЊЕraspored pripremne nastave u maju i junu 2020. ПРИДРЖАВАЈТЕ СЕ РАСПОРЕДА И ПРИСУСТВУЈТЕ (ОN LINE  ЈЕ ПРИПРЕМНА НАСТАВА). ВАЖНО!!!!! ОВДЕ ДОЛЕ  У ТЕКСТУ( ПИШЕ ЗАВРШНИМ И МАТУРСКИМ ИСПИТИМА) КЛИКНИТЕ НА ТО И ОТВОРИЋЕ ВАМ СЕ СТРАНИЦА ЗАВОДА : ЗАВРШНИ И МАТУРСКИ ИСПИТИ,ИДЕТЕ НА НИЖЕ ИСПОД  ПРИРУЧНИКА И ИЗУЗЕТИХ… Прочитај целу лекцију »

Математика

Армотизација ,порез,допринос,штедни улог Систематизација градива Добро јутро Драги ученици.Дружили  смо се лепо ове четири године.Надам се да сте нешто научили из овог предмета.Жао ми је што се овако растајемо.Вама желим све најлепше у будућем животу и раду.Пуно здравља,среће,успеха и љубави.Ако буде некоме требало нешто у вези математике слободно ми пишите.Надам се да ћемо се видети… Прочитај целу лекцију »

Маркетинг 41 Систематизација градива

Поштовани ученици Данас завршавамо са наставом на даљину. Ја сам уписала у ес дневник по три оцене.  У  току дана ћу проследити вашој разредној. Уколико неко није задовољан нека пошаље поруку ,да би пронашли неко решење,пошто је настава до петка. Нисам закључила.              У сваком случају имате право да одговарате… Прочитај целу лекцију »

МАТЕМАТИКА И СТАТИСТИКА 1-5 , 2-1 , 2-5 , 3-3 , 3-5 ,4-1 , 4-3

КРИТЕРИЈУМ ЗА ЗАКЉУЧИВАЊЕ ОЦЕНА Оцена из првог полугодишта се не може покварити. Ако сте имали просек 2,50-2,99 на полугодишту а редовно и тачно сте радили све домаће задатке, онда ће вам бити закључена оцена 4, (дакле, поправили сте оцену). Ако сте имали просек 3,00-3,49 на полугодишту и  послали сте 60% домаћих задатака,  десет дана пре… Прочитај целу лекцију »